Kizárólagos kedvezmények szolgáltatásainkra
Fogyókúrás egészségkoncepció

Belső Kontroll Kríziskonzultációhoz

http://neogynrendelo.hu/images/szolg_krizis.jpgSzenvedélyekkel, azok építő és pusztító erejével foglalkozó, ún. addiktológiai konzultáns vagyok, de jobban szeretem magam humán katasztrófa elhárítóként, ideg-élettanászként, illetve szenvedélybeteg segítőként, szenvedélyek specialistájaként titulálni.

Több, mint 10 évet oktatással, kutatással foglalkoztam. Az oktatás mellett az agykutatás, a szervezet só- és vízháztartásának központi idegrendszeri szabályozása kötött le. Abból doktoráltam és szereztem Ph.D. fokozatot. Idővel a figyelmem a humán környezetre összpontosult és az agyműködés, a viselkedés, az érzelmek, az érzések, az ebből fakadó gondolkodás és magatartás felé. Ezen beül is a viselkedési függőségek (étkezési-, net-, szexfüggőség, vásárlási mánia, stb.) és a társfüggőség holisztikus hatása (testre, lélekre, szellemre, egzisztenciára), illetve az ebből való kilépés (kiszakadás) lehetőségei, a változási munka foglalkoztatott, foglalkoztat a mai napig. A kontrollvesztésben, az útkeresésben, a profilváltásban segítek.

Kérdezték tőlem egy interjú során, hogy hogyan lehetne segíteni a szenvedélybeteg, befordult, besokallt, kiüresedett, kiégett, sarokba kényszerített embereknek, évek óta otthon levő kismamáknak, anyukáknak, „gyermekeik miatt” egzisztenciát, munkát, társaságot, társat vesztett anyáknak, apáknak? Milyen lehetőségeik vannak és hogyan vonható be a család, lehetnek részesei a gyerekek egy-egy felépülési folyamatnak. Tudom, hogy sok mindenki nincs - arccal - kész a konkrét munkára vagy szeretne inkognitóban maradni. Nekik ebben a diszkrét rendelőben konzultációval szeretnék működőképes segítséget nyújtani, mert tapasztalatom szerint rendkívül intenzív és hatékony lehet a komolyan vett szakértői beszélgetés. Megoldást nyújthat.

Mivel jómagam is kisgyerekes anyuka vagyok, és szakértője a témának, megbíznak bennem a kérdezők. Mert hiteles vagyok. És eredményes. Vezetek csoportokat team-munkában orvossal, végzek egyéni konzultációt, van tapasztalatom.


Dr. Bagi Éva Eszter (Ph.D.)
Idegélettanász, addiktológiai konzultáns, testsúlykontroll szakértő

Bejelentkezés telefonon:
SPAuza Medical Wellnessház
+36 26 303-673


Honlapok:
http://valaszkereso.nlcafe.hu/szakertonk/1350521
http://premiumdiet.hu
http://belsokontroll.hu
http://www.otthonteremtes.eu

Fogyókúrás koncepció
Belső kontroll

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.