Kizárólagos kedvezmények szolgáltatásainkra
Rólunk

Életmód programok a SPAuza Medical Wellnessházban

Kiknek ajánljuk csomagjainkat?

- akik egészségesek és szeretnének azok is maradni
- akik egészségesek, de egy kicsit dinamikusabban szeretnének élni
- akik úgy érzik, hogy nem egészségesek, de minden eddigi vizsgálatuk negatív volt
- akik egészségesek, de a családjukban sok olyan betegség volt, amelyek veszélyt jelenthetnek
- akik egy kicsit - vagy akár nagyon elhíztak - akik nincsenek megelégedve a külsejükkel
- akik olyan betegségben (pl.: cukorbetegség, csontritkulás, metabolikus szindróma, stb.) szenvednek
- és a legtöbb betegség ilyen!- ahol a gyógyulásban az életmódnak alapvető jelentősége vanA személyre szabott csomagokkal az eddigi életformához igazítva, a fokozatosság és mértékletesség elvét alkalmazva, valóban gyakorlati segítséget nyújtunk magasan képzett szakemberek segítségével.

Kik segítenek Neked?                                                  

Belgyógyász
Reumatológus
Dietetikus
Gyógytornász
Manuálterapeuta
Fizikoterápiás asszisztens
Önismereti tanácsadó

Maga a szó is, "életmód", sok mindent elárul arról, amit takar. A napi, heti beosztásodat, az egész életformádat változtatja meg, persze apránként, a te sajátos helyzetedet ismerve. Mert mindenkinek más az élete, van sokgyerekes, egyedülálló, idős szülőkkel együtt élő, tanár, menedzser, edző, építész, vagy fodrász. Az életmód személyre szabott. Bármilyen családban, közösségben élsz, bármi legyen a hivatásod, a munkád, néhány alapvető dologra akkor is oda kell figyelni, hogy a váltás sikeres legyen, hogy valóban új életérzést, életminőséget kapj.

Az egészség megtartása, az immunrendszer erősítése, az étkezés megtervezése, és megszervezése számodra, a te lehetőségeidhez, szokásaidnak, hiánybetegségeidnek, a te szervezetednek megfelelő kell, hogy legyen. A mozgás. Tudom, hogy sokaktól hallod ugyanezt. Persze! Akik valamilyen módon az egészséggel foglalkoznak, már tudják, hogy a rendszeres és (nagyon fontos, hogy személyre szabott) mozgás nélkülözhetetlen, a testnek, és e léleknek is.

Jó, hogy említettem, ezt az utóbbit: A LÉLEK. Így, nagybetűvel. Ma már a legmegátalkodottabb, konzervatív orvosok is pontosan tudják, hogy a kiegyensúlyozottság, feltétele, segítője a gyógyulásnak, és az immunrendszer erősítésén.

Nem minden az étkezés! Sajnos úgy gondoljuk, a diéta segít... Fontos, de önmagában kevés... Csupán azzal, hogy vadul számolod a kalóriákat, de közben nem iszol eleget, nem mozogsz, vagy éppen mozogsz, de nem a testednek aktuálisan megfelelő mozgásformát választasz, dohányzol, oldod a stresszt, de épp alkohollal vagy droggal, nem tudsz megbocsájtani, vagy nem tudsz nemet mondani, mindenkinek mag akarsz felelni, azzal még nem lépsz a változás útjára.

Változtass! Ne késlekedj!

 

Nincs annál szomorúbb érzés, mint amikor valaki hirtelen arra ébred, hogy hova tűnt az elmúlt 40-50 év, hol a családom, az egészségem és a lelki békém.


Az elhatározás fontos, és az is, kik kísérnek el ezen az úton. Nálunk kiváló szakemberek dolgoznak, és van idejük arra, hogy csak Rád figyeljenek.

Milyen csomagok közül választhatsz?

1. Prevenciós/megelőző:

Egészséges táplálkozás megbeszélése, rossz étkezési szokások felmérése, az ajánlott mozgásfajták megbeszélése, személyre szabott tanácsok az életmód változtatásra, javaslat az esetleges ellenőrző vizsgálatok elvégzésére.

2. Testsúly problémák (Fogyás / Hízás):

Táplálkozási hibák szűrése. Mit? Mikor? Mennyit? Mozgásforma kiválasztása. Az életmód átbeszélése.

3. Cukorbetegség:

Cukorbetegség esetén, különösen, ha a beteg súlyfelesleggel is rendelkezik, még fontosabb a kínált csomag. A munkahelyen, vagy a háztartásban végzett sok-sok munka nem az a mozgásforma, amellyel hatékonyan lehet javítani az anyagcserét! Sőt! Nem lehet kifogás, hogy fáradt vagyok, vagy hogy eddig soha nem tornáztam! Ha részt veszel a kezelésen, javulni fognak a vércukor-, vérzsír értékek, a derék-, csípőbőség és a kilók is csökkennek! Persze a kellő hatékonyság eléréséhez a Te elszántságodra is szükség van! Teljesen egyénre szabott energia és szénhidrát bevitel meghatározása, a diabeteses diéta beállítása, életvezetési gyakorlati tanácsok.

4. Metabolikus szindróma, anyagcsere problémák:

A fentiek vonatkoznak a metabolikus szindrómában szenvedőkre is és valamennyi más krónikus betegség esetén érvényesek! A klinikai eltérésekhez igazodó egyéni diéta kialakítása, egészséges táplálkozás megbeszélése.

5. Csontritkulás:

Csontritkulásban szenvedőknél ki kell emelni, hogy nagyon sok régóta fennálló mozgásszervi fájdalomnál pont a mozgás az, ami képes a fájdalmat csökkenteni, vagy éppen megszüntetni! Életkornak megfelelő egészséges táplálkozással kiegészítve lehet sikeres.

6. Senior csomag:
Kornak megfelelő és az esetleges betegségekhez rendezett egyéni étrend, gyógytorna, életvezetési tanácsokkal. Ha bármilyen kérdésed van életmód programjainkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!

SPAuza Medical Wellnessház, Szentendre: gyógytorna, manuálterápia, fizikoterápia, reumatológia, belgyógyászat, dietetika

Cégismertető
Munkatársak
Életmód programjaink
Árak
Galéria

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.