Kizárólagos kedvezmények szolgáltatásainkra
Fogyókúrás egészségkoncepció

Fogyókúrás Egészségkoncepció

http://neogynrendelo.hu/images/szolg_diet.jpg
Változzon az új formájához Ön-KÉP-MÁS-ként egyéni és csoportos konzultációval!

Ön KÉPes MÁS-ként élni?
A klienseimnek évek óta keresem azt a megfelelő módszert, amivel egészségesen, biztonságosan, éheztetés nélkül fogyhatnak. Orvostársam, aki belgyógyász-kardiológus és kínai szakorvos, tehát fontos neki a nyugati és keleti orvoslás esszenciája egyaránt, javasolta a Premium Helath Concepts programját.
Mert ezzel a módszerrel úgy lehet változtatni a megszokott életmódon 3 hónap alatt, hogy közben az egészség helyreáll, a laborértékek rendeződnek és az egész család egy lelki békére, harmóniára és töltekező, építkező változásra lel.
Mert az én munkám és egyben hivatásom nem pusztán a fogyasztás. Sokkal inkább a pusztító, romboló szenvedélyek egészséget, testet, lelket, szellemet és nem utolsó sorban anyagiakat építő változásáról szól. Egy egészségtudatos élet megtanulásáról, megtanításáról.
Neurofiziológus és addiktológiai konzultáns végzettséggel rendelkezem. Szenvedélybetegekkel, kontrollt vesztettekkel foglalkozom egyénileg és csoportban. Az étkezés és helytelen életmód is lehet egy olyan kontrollt vesztett állapot, aminek a következménye súlyos szövődményeken át vezet a boldogtalan, értelem nélküli, pusztító élethez.
A boldogsághoz vezető változást némi edukációval, az egészséges életmóddal, a testmozgás, az orvosi- és önkontroll, "A belső kontroll" erejével újra lehet és kell tanulni. Egyszerűen. Mértékletesen és kitartással. És közben mi önmagunkat is megismerjük, megszeretjük. Mert felelősek vagyunk nem csupán az autónk műszakijáért, de önmagunk és gyermekeink karosszériájáért és családunk jóllétéért is.
Belgyógyásszal, pszichiáterrel és nyelvész doktorral dolgozom együtt. Mert bennünk és a nyelvben az igazság.

Ön KÉPes MÁS-ként élni?

Dr. Bagi Éva Eszter (Ph.D.)
Idegélettanász, addiktológiai konzultáns, testsúlykontroll szakértő

Bejelentkezés telefonon:
SPAuza Medical Wellnessház
+36 26 303-673

Honlapok:
http://valaszkereso.nlcafe.hu/szakertonk/1350521
http://premiumdiet.hu
http://belsokontroll.hu
http://www.otthonteremtes.eu

Fogyókúrás koncepció
Belső kontroll

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.