Kizárólagos kedvezmények szolgáltatásainkra
Pszichológia

Mikor beszélgettél utoljára?

Nem arra gondolunk, amikor felszínesen csacsogunk, vagy információt osztunk meg: például hogy milyen jegyeket hozott a gyerek az iskolából, vagy mit mondott a főnök, a szomszéd vagy a benzinkutas? Olyat mondj, amikor átbeszélgettél másfél órát, kibeszélted magad, átgondoltál dolgokat úgy igazán, vagy fenekestől átforgattad a gondolataidat, amikor "AHA" élményed volt!

Ha már az idejét sem tudod, itt a lehetőség!

Tegyünk rendet együtt, nézzünk körül elsősorban magunkban. Szálljunk ki a mókuskerékből, csüccsenjünk le kényelmesen, teázzunk és beszélgessünk kicsit kötetlenül! Hogy miről? Az életünkről, kapcsolatainkról, szeretetről, haragról és a mindennapjainkról, a hétköznapokról, mert ez utóbbiból van több. Ma már mindenki tudja, hogy egészség csak ott van, ahol harmónia a lélekben.

önismereti beszélgetések

Szeretettel várunk új programsorozatunk beszélgetéseire!

Akivel beszélgetni lehet, és akit érdemes meghallgatnunk, a házigazda: Kiss Péter (rendszerterapeuta, selfness tanácsadó)

Helyszín: 2000 Szentendre, Sas u. 11., SPAuza Medical Wellnessház

Belépő: 3000 Ft/fő

A programon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! (06-26/303-673)

Szeretettel várunk!

SPAuza Medical Wellnessház, Szentendre: gyógytorna, manuálterápia, fizikoterápia, reumatológia, belgyógyászat, dietetika

Önismereti tréning
Önismereti beszélgetések
Hellinger családállítás
Álomterápia
Életvezetési tanácsadás
Iskolaérettségi vizsgálatok
Grafológia, EQ, IQ teszt
Rajzkép elemzés
Önismeret
kineziológia

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.