Kizárólagos kedvezmények szolgáltatásainkra
Pszichológia

Önismereti tréning, a Hellinger féle családállítás terápia elvei alapján

A megfigyelések szerint, testi-lelki bajaink kialakulását nem feltétlenül a saját életünk eseményei határozzák meg. Az ember élete összefonódik a családtagjai sorsával, akiktől az életét kapta. Mintha egy közös energiamező, egy "családi lélek" kötne össze bennünket azokkal, akik a családunkhoz tartoznak. Bert Hellinger, a családállítás módszer megalkotója szerint a családi lélekben egy olyan tudattalan csoport-lelkiismeret működik,amely "képes" arra, hogy ha a tagok egyikével életbevágóan rossz történik, vagy úgynevezett "nehéz sors" jutott neki, akkor valaki más a családból - akár egy-két generációval később - azt az adott problémát átvegye és úgy érezzen és viselkedjen, mintha az a rossz dolog a sajátja lenne.

önismereti tréning

A 4x2 órás tréning folyamán megismerheted azokat a törvényszerűségeket, amelyek egy családi rendszerben uralkodnak. Rávilágítunk azokra a rendszersérülésekre, amelyek kihatással lehetnek az egyén életére. Megismerkedhetsz a családállítás módszerével, amely segíthet helyreállítani a problémát, amivel nap, mint nap küzdesz.

A tréning tematikája:

A család struktúrája. A morfogenetikus mező. Hogyan látom a családomat. Kik- és miért tartoznak a családhoz? Hol a helyem a családban? Magzati kor, születés, gyermekkor. Az elvesztett iker testvér. Kik a testvéreim?

Párkapcsolat, házasság. Az új család. Az elhagyott társ, a "helycsináló". Miért nem tudok tartós párkapcsolatot létesíteni? Válás, új házasság.

Életvezetési problémák. Miért nem tudom megállni a helyem? Úgy érzem, nem a saját utamat járom. Sikertelenség. Miért nem tudok megfelelni az elvárásoknak?

Betegségek. Miért érdemes jóban lenni a betegséggel. Halál. Meghalt gyerek. Az abortuszban és spontán vetélésben elveszett gyerekek. A szülő elvesztése. Öngyilkosság.

A foglalkozás interaktív formában zajlik, a résztvevők által "hozott" eseteket, helyzeteket a lehetséges keretek között kielemezzük, megbeszéljük.

A tréninget azoknak is ajánljuk, akik korábban már részt vettek családállításon.

Igény szerint, a konkrét problémák kezelésére, külön időpontban lehetőség van családállításra. Ennek feltétele minimum tíz fő részvétele. (A családállítás nem része a tréningnek).

Kiss Péter - rendszerterapeuta, selfness tanácsadó

A program költsége: 
A négy alkalomból álló tréning díja : 24 000 Ft
Alkalmanként: 8 400 Ft 

SPAuza Medical Wellnessház, Szentendre: gyógytorna, manuálterápia, fizikoterápia, reumatológia, belgyógyászat, dietetika

Önismereti tréning
Önismereti beszélgetések
Hellinger családállítás
Álomterápia
Életvezetési tanácsadás
Iskolaérettségi vizsgálatok
Grafológia, EQ, IQ teszt
Rajzkép elemzés
Önismeret
kineziológia

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.