Kizárólagos kedvezmények szolgáltatásainkra
Rólunk

Kedves Látogató!

Üdvözöllek honlapunkon! Börcsök Enikő vagyok, a SPAuza Medical Wellnessház megálmodója. Huszonkét éven át egészségügyi területen dolgoztam, nagyon szerettem a munkámat és a vendégeimet, hiszen a gyógyászati kezelések során személyes, baráti kapcsolatok is kialakultak: egy-egy kúra alatt nemcsak a test, de a lélek is meggyógyult.Mikor Szentendrére költöztem, tudtam, hogy valamilyen formában folytatni szeretném a korábbi tevékenységemet, így született meg a SPAuza Medical Wellnessház létrehozásának gondolata. Az elképzelés 2008 tavaszán realizálódott, a Ház ekkor nyitotta meg kapuit igényes látogatói előtt a harmónia jegyében.  

Nálunk elérhető árakon, családias környezetben pihenhetnek, szépülhetnek, mozoghatnak az ide látogatók, ugyanakkor lehetőségük nyílik képzett szakembereink segítségével a fogyásra és a gyógyulásra is. Kollégáimmal kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hozzánk betérők a kikapcsolódásra, gyógyulásra szánt időt nyugodt és gondtalan hangulatban tölthessék el.

Az elmúlt évek pozitív tapasztalatai arra ösztönöznek, hogy a jövőben is elkötelezettséggel végezzem a munkámat. Hálás vagyok minden percért, amit a hozzánk látogatókkal tölthetek, mert mosolyognak, mert jókedvűek, mert segítik egymást önfeledt beszélgetésekkel, ötletekkel, és mert egymásból is építkezhetünk a családias hangulatú kezelések, órák során. Köszönöm Nektek, visszajáró vendégeink, hogy hozzájárultok sikereinkhez, hiszen általatok lett otthonos ez a hely, és üzenem Nektek, akik még csak tervezitek, hogy ellátogattok hozzánk: ne késlekedjetek!

Szeretettel várunk mindenkit!

SPAuza Medical Wellnessház, Szentendre: gyógytorna, manuálterápia, fizikoterápia, reumatológia, belgyógyászat, dietetika

Cégismertető
Munkatársak
Életmód programjaink
Árak
Galéria

SPAuza Medical Wellnessház | Szentendre, Sas utca 11. | www.spauzawellness.hu | info@spauzawellness.hu | Telefon: 26/303-673
Az oldal tartalmának és képanyagainak másolása, kizárólag csak az üzemeltető előzetes engedélyével lehetséges.